Більше дизайнів, більше смаків + перевірена класика.
Ви її знаєте? Так! Рецепт не міняється з роками — ні щедрість наповнення, ані переживання й сили пекарів та кондитерів, кинуті на алтар вашої втіхи від святкового столу з нашою паскою.
Змінюється тільки кількість, яку ми випікаємо кожен рік та, звісно, іх зовнішність. За всі роки в MMC жодного разу не повторювався екстер‘єр пасок, можете перевірити!
І на цей раз — все, як завжди + трошки різноманіття:
Класична — здобний і вологий хліб тривалої ферментації з великим вмістом вершкового масла, жовтків і цитрусових масел. З темними великими родзинками, цільним мигдалем, журавлиною, гарбузовим насінням, цитрусовими маслами та апельсиновими цукатами.
З вишнею amarena — цільним мигдалем, цитрусовими маслами, апельсиновими цукатами та гарбузовим насінням.
З молочним шоколадом — цільним мигдалем, цитрусовими маслами, апельсиновими цукатами та гарбузовим насінням.

Коли замовляти?
з 1 квітня
по 18 квітня включно
Коли забирати?
з 14 по 27 квітня
Де?
На всіх локаціях MMC:
Єврейська, Філатова, Французький бульвар