info@makemycake.com.ua

м. Одеса
вул. Єврейська, 29: 093-056-5710
Французький бульвар, 21а: 066-644-0032
Odessa International Airport, Центральний Аеропорт, 2
Потрібен торт?
Замовляти зручно тут
Потрібен торт?
Замовляти зручно тут
Click to order
Total: 
Ваше ім'я
Ваше прізвище
Email
Контактний телефон
Вкажіть точну адресу доставки (назва вулиці, номер будинку, номер квартири)
Вкажіть бажану дату отримання
Контактний телефон отримувача замовлення
Вкажіть бажаний час отримання вашого замовлення
Промокод

MMC WORKFLOW

Тут повинна бути мотивуюча історія, класична для гаражної економіки: як купка ентузіастів, крізь час та тиск кристалізувалися у вашого локального тістечкового ділера. Так, проект Зроби Мені Пірожних не одразу, але таки перетворився з крихітного магазинчика на мережу та бренд, репутація і впізнаваність якого не потребують незручних маркетингових оспівувань. Навряд чи навіть самий «продаючий» текст зможе тягатися з вашим досвідом користувача. Тож, ласкаво просимо.
Макарони (ті що паризькі), кава (та що спешіелті),
десерти і авторські страви.

Ви потрапили на сайт кондитерської мережі Make My Cake,
що бере початок у історичній для себе локації за адресою Єврейська, 29.

ММС — тому що ми можемо краще.
Макарони — це складно і смачно, кава — може дивувати.

Компанії ще на самому початку вдалося сформулювати магістральні ідеї
і внутрішні важливості, щоб стати першопроходцями у сфері
DIY-мануфактур, кав'ярень буквально на колінці, які з трепетом ставилися до своєї справи.
Instagram — основний діджитал майданчик MMC з 2013 — активне користування соціальними мережами для продажу та розвитку своїх починань тоді стало справжньою фішкою, винахідливістю, яку оцінили (тобто до буму smm-фахівців).

Соцмережі були, є і будуть основним засобом комунікації з нашими гостями.

Кожен день ми фотографували те, що готували і публікували на сторінки Facebook і Instagram, виявилося, що у нас є ну дуже багато однодумців.
Вікторія Байбуза, шеф-кондитер MMC
Прагнучи професіоналізму в роботі, крім уваги до людей та продукту — у нас є маленькі прозорі правила, що спрощують життя всім учасникам процесу.

Жага до експериментів та різноманіття — наша слабкість.
Кожен сезон додаються цікаві десерти і змінюється меню.

Продукт, сервіс і кава — три напрямки у яких ми намагаємось щоденно вдосконалюватись, не без помилок та курьйозів. Адже розуміємо — ми можемо краще. Ідеал нашої концепції це коли вам було смачно, комфортно і кавово (або кайфово).